Släpper nytt studioalbum under 2024.

Den nya Melodic Rock Metal-sensationen från Sverige, Remedy, har skrivit ett skivkontrakt med Escape Music. Detta samarbete markerar en viktig milstolpe för båda enheterna när de ger sig ut på en spännande resa för att föra ut Remedys unika sound till publik över hela världen.

Upprinnelsen till bandet Remedy går tillbaka under 2020, Roland ”Rolli” Forsman kontaktade sin vän Sören Kronqvist för att skriva några låtar inspirerade av hårdrocksartister från 80- och 90-talet. De slutade med ett gäng riktigt bra låtar som bestämde sig för att spela in med sångaren Robert van der Zwan. Resultatet är det magnifika debutalbumet ’Something That Your Eyes Won’t See’ (2022), som fick stark feedback från media, fick draghjälp, sålde ut både fysiska CD- och LP-skivor och sköt i höjden till toppen av listorna i Sverige till 2023. Albumet stöddes av en intensiv sommarturné tillsammans med framstående band som tAKIDA och Stiftelsen. Den 2 februari 2024 debuterade det framgångsrika första albumet i Japan, via Ward Music, och nådde topp 3 bästsäljare på Amazons ’Hard & Heavy’-lista.

”Vi omfamnar ödets hand och är glada över att förenas med Escape Music. Deras lysande rykte och omfattande erfarenhet av den melodiska rockscenen gör dem till den perfekta motsvarigheten till REMEDYs stigande sound. Vi ser med spänning fram emot starten på denna melodiska resa!’, sa gitarristen och bandets huvudman Roland ’Rolli’ Forsman.

Escape Music President, Khalil Turk: ”Jag var glad över att bli introducerad till Remedy av min långvariga vän Elio Bordi från Scream For Existence Agency, deras nya album är ett fantastiskt melodiskt rockalbum, och jag är glad över att släppa detta album på Escape Music .’

Remedy har avslutat inspelningarna av sitt efterlängtade andra album som kommer att släppas våren 2024.

Se upp för Remedy och deras dynamiska blandning av energiska gitarriff, kraftfull sång och strama rytmiska mönster. Deras musik skapar en balans mellan rock och metal och skapar ett ljudlandskap som är både intensivt och melodiskt!

Remedy på turné som stöd till Kee Marcello Performs Europe:

04.04 2024 – Biblioteket Live – Stockholm, Sverige

05.04 2024 – Clarion Hotell – Örebro, Sverige

06.04 2024 – Plan B – Malmö, Sverige

07.04 2024 – Galej – Göteborg, Sverige

10.04 2024 – Centralteatern – Gävle, Sverige

11.04 2024 – Centralen – Sundsvall, Sverige

12.04 2024 – Droskan – Umeå, Sverige

13.04 2024 – Lärkans Aula – Luleå, Sverige

Remedy kommer också att spela på Malmö Melodic Festival (malmomelodic.com):

29.07.2024 – Malmö Melodifestival – Plan B, Malmö, Sverige

Remedy är:

Robert Van der Zwan – Sång, gitarrer

Roland Forsman – Gitarrer, bakgrundssång

Jonas Dicklo – Bas, bakgrundssång

Fredrik Karlberg – Trummor

Jonas Öijvall – Keyboards

Visit Remedy:

remedymusicsweden.com

facebook.com/Remedymusicsweden

instagram.com/remedymusicsweden

tiktok.com/@remedytheband

Escape Music:

http://www.escape-music.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100024269842014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *