Albumet som spelades in redan 2002 men som släpptes först 2006 togs bort från streamingsidor efter att rättigheterna till låtarna, som ägs av Soulseller Records, gick ut. Men från och med i dag kan du lyssna på albumet via valfri streamingtjänst.

När Tobias Forge (Mary Goore) mottog priset Platinagitarren 2019 av STIM för sina musikaliska prestationer, konstaterade jurymedlemmen och journalisten Ika Johannesson att ”Old school death metal har sällan låtit så bra som motbjudande.” Enligt den svenska Death Metal-författaren Daniel Ekeroth, Repugnants ”häpnadsväckande old school-klingande death metal är något du måste höra för att tro.” I oktober 2023 tog Repugnants musik bort från streamingtjänster men nu har alltså Tobias lyckats tillskaffa sig rättigheterna och släppa albumet via sitt eget bolag Santasma Records.

Santasma Records drivs av Tobias Forge som också äger ett företag som heter Santasma Touring. Detta företag används för att organisera uthyrning och frakt av Ghosts utrustning runt om i världen och andra logistiska frågor som rör Ghosts liveshower.

Phantomime EP distribuerades också av Santasma Records.

Lyssna på albumet här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *