Streama plattan här: https://orcd.co/the-dark-horse

”Get ready to rock” sägs ofta, men den här gången är det passande eftersom det legendariska hårdrocksbandet RILEY’s L.A. GUNS släpper sitt efterlängtade album, The Dark Horse, med tillstånd av Golden Robot Records. Efter att ha dominerat musikscenen med sitt debutalbum, Renegades, är dessa rockikoner redo att ta dig med på en vild resa med sitt andra mästerverk.  

The Dark Horse är långt ifrån ett vanligt album – det är en ljudrevolution. Albumet, som är inspelat i hjärtat av Los Angeles på Stagg Street Studios, leds av den ojämförlige Steve Riley, och utforskar djärvt mörka och stämningsfulla melodier som gräver djupt i vår tids hemsökta frågor.   

Det här är inte bara ännu ett album; det är ett bevis på RILEYs LA Guns oöverträffade identitet och deras orädda strävan efter innovation. Med varje spår bjuder The Dark Horse in dig på en resa och uppmanar dig att omfamna den råa intensiteten i deras musik. I en värld där konformitet råder är den här skivan en deklaration om att för Rileys LA Guns är högre alltid bättre. Så spänn fast dig för en vild åktur, för The Dark Horse är på väg att slå dig som en ljudstorm! 

RILEY’S L.A. GUNS har etsat in en fängslande berättelse i rockhistoriens annaler. Deras meteoriska uppgång började när de skrev kontrakt med Polygram Records 1987, vilket ledde till skapandet av deras debutalbum, ”L.A. Guns”, som steg till platinastatus och sålde över en miljon exemplar. Detta markerade början på deras musikaliska resa och etablerade dem som en formidabel kraft i musikbranschen och fansens favorit.  

Efter sin spektakulära debut turnerade bandet med rocklegender som AC/DC, IRON MAIDEN och DEF LEPPARD, vilket befäste deras rockdominans. Deras andra album, Cocked and Loaded (1989), fortsatte framgången med listettor som ”Rip and Tear”, ”Never Enough” och ”The Ballad of Jayne”, som sålde platina och banade väg för en global turné. 1990 släppte de Hollywood Vampires, ännu ett platinaalbum med hiten Kiss My Love Goodbye. Under årens lopp har bandets musikaliska odyssé utvecklats, med minnesvärda album och elektrifierande framträdanden som ständigt hyllas av kritiker och fostrar en hängiven fanskara. Deras resa är ett bevis på deras bestående passion, motståndskraft och deras orubbliga engagemang för rock’n’rollens artisteri. 

År 2020 genomgick RILEY’S L.A. GUNS en monumental pånyttfödelse och bekräftade deras orubbliga engagemang för rock’n’rollens puls. Bandet omfamnade stolt sina rötter med återkomsten av originalmedlemmen Kelly Nickels på bas, förstärkt av den rytmiska kraften hos den bortgångne Steve Riley på trummor, Scott Griffins gitarrbehärskning och vägledd av den befallande sångaren, Kurt Frohlich. 

Denna pånyttfödelse markerade ett viktigt ögonblick i bandets bana, vilket sammanföll med ett robust partnerskap med Golden Robot Records. När de står på tröskeln till ännu ett triumferande kapitel i sin omtalade karriär framstår The Dark Horse som det första steget på denna spännande resa. Fans kan förvänta sig inget annat än den högoktaniga rock ’n’ roll-skicklighet som RILEY’S L.A. GUNS länge har hyllats för. 

Med den sorgliga förlusten av Steve Riley är detta album ett bevis på hans passion och kärlek till rock and roll och hans rika musikarv som han lämnat efter sig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *