Your one stop place for all things rock!

Rock Dance Theatre är ny samarbetspartner med The Maloik!

Rock Dance Theatre är en ny intervjupodcast där koreografen och scenkonstnären Anna Achimowicz intervjuar folk från Rock och Metal världen. Annas scenutställningar och projekt är interaktiva, experimentella och ger uttryck för flera olika konstarter på scen. Hon har gjort uppsättningar i Spanien, Polen samt i Sverige där hon genomförde en supportshow åt Stagman i fjol.

Rock Dance Theatre är en del av Cult of Chrome, en internationell förening för post-apokalyptiska mörka artister inom metal och mode. Rock Dance Theatre samarbetar med artister inom teater och film med anknytning till Rock och Metal genom
workshops, uppträdanden, jam sessioner, fotosessions och podcasts.

The Maloik Rock Blog är glada att fungera som samarbetspartner till Rock Dance Theatre.

Rock Dance Theatres officiella YouTube-kanal sänder live på måndagar, torsdagar och söndagar 19:00 CET (Centraleuropeisk tid), 13:00 EDT, 10:00 AM PST.

https://www.youtube.com/channel/UC0j2KeaGYcqNgrqWBlPg_tw/

Rock Dance Theatre Podcast är ett oberoende och donationsbaserat onlineprojekt.
Om du vill bidra uppskattas PayPal-donationer. Alla intäkter delas mellan värd och gäster som visas i Podcast-episoderna som ett COVID-19-lättnadsinitiativ.

PayPal:
💵💶🤳https: //paypal.me/RockDanceTheatre locale.x = pl_PL
International FundRazr: https://fundrazr.com/RockDanceTheatrePodcast?ref=ab_88vLX3
Zrzutka.pl i Polen: https://zrzutka.pl/zbtkgj