Rock The Night flyttar fram sin festival till 2021!

Kära festivalbesökare!

Med anledning till rådande situation av Covid-19s framfart i Sverige och i världen, har vi tvingats fatta följande beslut. Rock The Night Festival som skulle ägt rum lördagen den 11 juli 2020 kommer att flyttas fram till lördagen den 17 juli 2021.

I rådande läge har vi ingen garanti på att arrangemanget kan genomföras som planerat den här sommaren. Ordningstillståndet från polisen är i nuläget begränsat till 50 personer pga regeringens beslut om förbud mot offentliga sammankomster på över 50 personer, samt att läget kring den allmänna folkhälsan är väldigt ovisst inför sommaren och framtiden.

NYTT DATUM – 17 JULI 2021
Datumet justeras och festivalen kommer att genomföras lördag 17 juli 2021, på samma plats och på samma sätt som det var tänkt det här året. Dessutom kommer vi att presentera ett antal nyheter under hösten för att förhöja upplevelsen ytterligare.

KÖPT BILJETT GÄLLER TILL DET NYA DATUMET
För att din biljett ska vara giltig och kunna scannas vid insläppet till festivalen 2021 behöver du ladda ner den på nytt. Det gör du enkelt genom att klicka på följande länk och följa instruktionerna: http://download.tickster.com/

Vi har tyvärr ingen möjlighet att återbetala biljetter och vi hoppas på förståelse då den här situationen ligger utanför vår kontroll (Force Majeure). Vi ser fram emot nästa år och den stora folkfest och succé som Rock The Night Festival i Varberg redan är. Till sist vill vi uppmana alla att ta hand om varandra i dessa tider. Tillsammans tar vi vårt gemensamma samhällsansvar! Kärlek! ❤️

Vid övriga frågor är ni välkomna att kontakta oss på info@rockthenightfestival.com.

Måndag 6 april 2020
Viktor Johansson, Festivalgeneral
Rock The Night Festival

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!