Rockbandet Dirty Honey (USA) till Sverige!

Dirty Honey skrev historia hösten 2019. Deras låt ”When I’m Gone” plockades upp av allt fler radiostationer och plötsligt var de det första osignade bandet någonsin att toppa amerikanska Billboards Mainstream Rock-lista. Sedan dess har allt rullat på ännu snabbare. Nu kommer de till Sverige för en spelning på Harry B James i Stockholm den 26 juni.

Revolver har listat dem som ”Top 5 Bands Most Likely to Breakout in 2020” och Rolling Stone Magazine har hyllat bandet för deras liveenergi. Uppföljarsingeln ”Rolling 7s” blev en Topp 15-hit och de har bokats till flera tunga sommarfestivaler. Längs vägen har de dessutom fått fans som Guns N’ Roses, Slash & the Conspirators och The Who, som alla har handplockat Dirty Honey som öppningsakt till deras konserter. Inte illa för ett band som bildades så sent som 2017 och som fortfarande är osignade.

Geografiskt kommer Dirty Honey från Los Angeles och musikaliskt är de sprungna ur riffdriven klassisk rock med drag av Aerosmith och Led Zeppelin. Själva siktar de mot att ta sig upp på samma nivå som The Black Keys och AC/DC. Och de är redan nu på god väg dit.

Info:
26 juni
Crazy Nights @ Harry B James
Fri entré till 21.00

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!