Rocknytt Cruise är en 21-timmars kryssning mellan Stockholm och Mariehamn på Åland där temat är melodiös hårdrock och AOR. Bra musik, god mat och kall öl. Kan det bli bättre?

De tre första banden har nu presenterats:

Först ut är DARE med Darren Wharton i spetsen. Debuten med nu klassiska AOR-plattan ”Out of the Silence” kom redan 1988 och sedan dess har bandet släppt ytterligare 9 plattor och nu är det alltså dags för dom att spela hos oss på böljan den blå.

Det andra bandet att presentera är GRAND SLAM. Bandet som Phil Lynott bildade efter att Thin Lizzy splittrades. Det blev aldrig en platta på den tiden, men gitarristen Laurence Archer kickade liv i bandet igen för ett antal år sedan och spelade in alla de låtar som man skrev på 80-talet. Nu kommer Laurence och resten av bandet till Rocknytt Cruise och räkna med en grym show!

Legendariska Demon är det tredje klara bandet för Rocknytt Cruise. Bandet kommer dessutom att göra en väldigt speciell spelning genom att spela hela sitt klassiska album The Plague som dessutom firar 40 år 2023. Missa inte denna unika konsert! Självklart kommer bandet också köra en hel del av sina mest kända låtar.

Förutom alla konserter så jobbas det även på att försöka få till signeringar med alla band.

Det kommer att släppa ytterligare 5 band inom kort.

Så ta med dina polare på en kryssning du sent ska glömma. Dela en 4-bäddshytt och ni får 8 grymma band och en fest på Östersjön för bara 595:- per person! Det finns förstås även andra hyttalternativ. Hur som helst. Det är löjligt billigt!

Köp dina biljetter här: https://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/temakryssningar/rocknytt/

#rocknyttcruise #rocknyttcruise2023 #rockkryssning #vikingline
#vikingcinderella #dare #grandslam #rocknytt #kryssning #rockcruise #aor #melodichardrock #melodicrock #konsert #thinlizzy  #östersjön