Sabaton Open Air 2021 framflyttat!

På grund av den globala situationen  kring Covid-19 har vi fattat beslutet att flytta fram årets festival till den 3-6:e Augusti 2022.

Även om det i skrivande stund finns en liten chans att festivaler kan arrangeras under 2021 så tycker vi att ni förtjänar bättre än att få veta detta i sista minuten, eller att få uppleva en festival med hårda restriktioner.

Vi vill att Sabaton Open Air skall vara en plats för för alla oberoende rockers runt om i världen.
Vår festival har besökare från över 40 länder som bidrar till den sköna atmosfären vi varje år upplever, med reserestriktioner skulle det helt enkelt inte bli samma känsla av gemenskap.

Alla redan köpta biljetter till 2020 och 2021 års festival kommer att gälla till 2022 såklart.
Och det kommer även finnas möjlighet  till återköp för den som så önskar.

Mer detaljerad information om detta kommer att skickas ut till er som har en biljett via E-post från All Things Live..
Återköps-erbjudandet kommer att gälla i 30 dagar, så det finns gott om tid att fundera hur Du vill göra.

Om du inte fått mailet inom en dag eller två, eller har andra biljett-relaterade frågor, kontakta biljett@allthingslive.com för mer info.

Nu kommer vi ta nya tag och jobba vidare på den ursprungliga 2022-planen med en klar avsikt att skapa den bästa jäkla hårdrocks-festen hittills i Falun. Vi kommer att snacka med alla bokade band och försöka få med alla till nästa år. Blir det någon lucka så lovar vi att fylla den med något annat grymt band. Så snart vi har nyheter att berätta så är Ni de första att veta!

Vi önskar alla en trevlig sommar, samt att ni hänger med oss i dessa märkliga tider. Vi vill att vi ska ses på Sveriges bästa arena, Lugnet i Falun, i Augusti 2022. Och tills dess:

Lev väl, tänk på att hålla avstånd och sånt. Vi vill ha er alla friska och pigga! Och konsumera så mycket heavy metal som ni bara kan.

/ Sabaton & Sabaton Open Air festival crew.