Skärpning På Alla Plan – Patrik Arve släpper kaffe tillförmån för Rädda Barnen.

Patrik Arve är kanske mest känd som sångare i legendariska bandet Teddybears Stockholm.
Men han är även en multikonstnär av rang som både gjort öl, vegan-korv, skapat konstverk, har otaliga musikprojekt igång, florerar ständigt i TV och skriver böcker.

Patrik har denna gång slagit sig ihop med Kaffe-rosteriet Big lake Coffee & musikern Jesper Lindgren (Velvet Insane, Carr Jam – 21, Riff-Beer By Dregen) för att skapa kaffet ”Skärpning På Alla Plan” som är tillförmån för Rädda Barnen.

”Slumpen avgör förutsättningarna för ett barn – var barnet föds, vem hens föräldrar är etc. För de barn som haft otur i livets lotteri kan ” Rädda Barnen” bidra till att minimera lidande. En självklarhet att promota och stötta!” – Patrik Arve

Allt överskott på försäljningen av kaffet går oavkortat till Rädda Barnen samt att projektet uppmanar människor att skänka mer pengar samt bli månadsgivare.

”Bättre kaffe är grunden till en mer hållbar framtid för producenter lika väl för konsumenter.
Kreativa projekt där kaffe och människor möts är något vi strävar efter. Då kan vi med glädje stötta detta projekt som vi vet kan göra skillnad längs kaffe kedjan och direkt till en organisation som vi tror på.
Vårt kaffe köps via direkt handel från småskaliga producenter och rostas som ett hantverk i den gastronomiska riket kallad Jämtland.”
– Marcus Izzo på Big Lake Coffee

Kaffet ”Skärpning På Alla Plan” släpps den 9e april och går att köpa via Big Lake Coffee’s hemsida:
https://biglakecoffee.se/

Stötta & läs mer om Rädda Barnen:
https://www.raddabarnen.se/stod-oss/manadsgivare/?gclid=Cj0KCQjww4-hBhCtARIsAC9gR3b2TP6Uu6zJrkzB9LlwEGHpsAkROnHJRHYGR52XOdcN8nGOANIvjxUaApYrEALw_wcB