Den 17 november kommer Tidernas hockeygala att direktsändas på SVTSvenska Hockeyförbundet firar på galan, som hålls inför specialinbjudna gäster och publik på Avicii Arena i Stockholm, svensk ishockeys stora framgångar, och vi kommer att bjudas på återblickar från klassiska hockeyögonblick och hylla hockeyhistoriens största hjältar. Dessutom utses prestigefyllda priser som tidernas back, forward, målvakt samt tidernas spelare av en specialkomponerad jury. Galan som drar i gång kl 20:00 på SVT1 kommer att gästas av flera svenska artister, men även av amerikanska Skid Row. Tillsammans med sin nye svenske sångare Erik Grönwall kommer bandet att framföra titelspåret från det purfärska albumet The Gang’s All Here. Detta kommer att vara Skid Rows första framträdande på svensk mark tillsammans med Grönwall.

Om Erik Grönwall
Erik Grönwall vann Idol 2009 och vann sin plats i tävlingen genom att framföra låten 18 And Life av just Skid Row. Han släppte fyra album med svenska rockbandet H.E.A.T och turnerade med dom både i Europa, USA och Asien under en tioårsperiod. Erik Grönwall hoppade av artistkarriären för ett par år sedan för att ägna sig åt annat, men kort därefter drabbades han av leukemi. Han är nu helt friskförklarad, men det var en lång väg tillbaka till hälsan. Under denna period av återhämtning insåg Erik att det enda han egentligen ville göra, och var född till att göra, var att vara sångare. När erbjudandet från Skid Row kom tvekade han inte en sekund, och han befinner sig just nu på Europaturné med bandet. Albumet The Gang’s All Here, det första med Erik Grönwall på sång, släpptes 14 oktober. Erik Grönwall har också tidigare i år släppt boken Vägen till frikedom.
 
Om Skid Row
När bandet släppte sitt självbetitlade debutalbum 1989 slog det ner som en bomb och hårdrockare runt hela världen sjöng med till bandets hits som 18 And LifeYouth Gone Wild och I Remember You. Andra albumet Slave To The Grind gick också som tåget och anses vara en modern hårdrocksklassiker. Idag består bandet av tre originalmedlemmar: Rachel Bolan (bas), Snake Sabo (gitarr) och Scotti Hill(gitarr). På trummor har vi Rob Hammersmith och slutligen har vår egne svenska superstjärna Erik Grönwall axlat rollen som frontman.