Ytterligare ett band som drar folk så in i norden! Skid Row med Erik Grönwall på sång. Här kommer folk rusande för att få njuta av musik i världsklass med en av världens, idag, bästa röster.

Det är som att musiken Gör volter av scenen när de startar upp med Slave to The Grind. Erik äger sin plats med den där mikrofonen, inget snack om saken. Han är ju hemma så han tar ett snack med publiken om att höja händerna mot skyn. Det är viktiga saker!

Hans röst bär långt bak i publiken utan några problem. Man märker inte av de hälsoproblem han upplevde för ett par veckor sedan under turnen.

När introt till 18 and Life drar igång går det ett stort ”Åååh” genom publiken och Erik ber om händerna i luften. Det är ett hav av telefoner som filmar det här. Det är makalöst bra! Publiken jublar efteråt.

Erik säger först att Sweden Rock med Skid Row var det bästa i livet innan han Rättar sig och säger att nummer ett var att besegra cancer men Sweden Rock är en stadig tvåa. Otroligt fint ögonblick där många ögon tårades.

Det är ändå något speciellt att ett rutinerat Skid Row spelar låtar som vi alla känner igen och Erik som rusat som en stjärna sedan han var med i Idol sjunger dem på ett så självklart sätt. Det här är ett nytt Skid Row and I like it!