Skogsröjet kommer alltid ha en varm plats i mitt hjärta. Och det är av så många orsaker men först och främst är det på grund av det fantastiska välkomnandet man får från hela Rejmyre när man landar och när vi tar över hela byn i musikens tecken. Alla leenden och den hjälpsamhet alla verkar ha naturligt väcker bara glädje i mitt hårdrockshjärta.

Vi fick hjälp med att hitta vår campingbokning utan sura miner. Jag fick tips om var jag kan köpa den fantastiska fiskarhatten med ankor på som en av vakterna hade på sig och festival generalen mötte oss med brett leende och förklarade hur allting funkar utan att tveka för vår fotograf som är med i jobbet (på just Skogsröjet) för första gången.

Folk från byn och festival människorna samlas ikväll för att inviga årets röj och om ni inte är här missar ni någonting.

Gathering of Kings gjorde en fantastisk akustisk spelning som startade upp allting. Framåt natten kommer Hardcore Superstar att fira festivalens femtonde år!!

Pga tekniska problem kan det bli något färre uppdateringar än vanligt men jag hoppas kunna lösa detta!! För jag vill verkligen ha er med mig på Skogsröjet 2022!!

/P ”The Poseur” Pousár