Vi fortsatte den här dagen med Graveyard som bjöd på skönt tung gung med sin stoner rock som hönförde såväl vuxna som barn. Bandet är ruskigt bra och lirar väldigt bra ihop. Något för den som gillar att bara njuta tillbakalutad i ett skönt sitt-don!

Foto: Dennis Kjellander

Michael Monroe gör det han gör bäst och publiken verkar uppskatta varenda minut av det!!

Foto: Dennis Kjellander

Doro, metalqueen. Den titeln är så välförtjänt att det nästan är jobbigt. Kvinnan är så enorm i sitt artisteri och publiken äter upp varenda sekund av det! Magiskt!

Foto: Dennis Kjellander

Dirkschneider var helt okej. Det var något med sången i början som fler reagerade på men fram mot slutet ordnade det upp sig och det var rock i stora lass!

Foto: Dennis Kjellander

The Hellacopters tar festivalen med storm och energin i publiken går inte att beskriva. Det är något unikt med det här bandet som gör att deras spelningar alltid känns ”nya”. Michael Monroe gled in och gästspelade i sista låten men det blev nästan lite konstigt. Bandet började gå av scenen med helikopterljuden i luften medan Monroe skämtade om helikopterljuden och Vietnam. Lite märkligt men men, det var ju slut.

Foto: Dennis Kjellander

WASP sätter fart och Blackie kliver ut på scenen och det är fart från första sekunden. Det sägs att han synkar sången och det må så vara men han bjuder på show ikväll. Och är det inte lite det WASP gör? Allting känns rätt ikväll jämfört med sist gång då det helt enkelt inte funkade. Dock händer något märkligt när det är 13 minuter kvar av spelningen. Blackie säger Good night och bandet försvinner. Och kommer inte tillbaka… Förrän man hör en motorsåg dra igång. Chainsaw Charlie, Murder in the New Morgue.

Foto: Dennis Kjellander

Och jag är ledsen alla läsare och Bullet fans men de här glada festival älskarna lämnar nu området för att falla i djup sömn i ett iskallt tält.

I veckan som kommer får ni fler bilder, intervjuer och annat kul från Skogsröjet 2022!

Till dess: Rocka på och njut av livet!

/P ”The Poseur” Pousár