Skogsröjet är över..

Det är alltid en märklig känsla när en festival är över. Men nu är det så. Och vilken festival!! I nästa vecka kommer ett långt inlägg med recensioner av banden, bilder och en sammanställning om festivalen! Tack för att ni hängt med mig på Skogsröjet! Nu avslutar vi med festivalens tre sista akter!

Backyard Babies
Okej. Jag är partisk. Jag personligen tycker ju att Sliver and gold är årets hittills bästa album. Och att få låtarna framförda live gör inte saken sämre. Inte enbart från det albumet men flera låtar. Och Backyard Babies är ju som en eldstorm på scenen. Det rör sig hela tiden. Dregen spelar ju med hela kroppen och det gör det visuella galet snyggt.

Avantasia
Det går inte att jämföra Avantasia med något annat. Tobias Sammets förmåga att para ihop rätt röst med rätt låt är nästan otäck!! Jag har aldrig sett en så stor publik framför en scen på Skogsröjet! Det var humor, det var talang och det var kärlek!!

Nashville Pussy
Okej. Jag är ledsen men det går bara inte. Jag gillar Nashville! Jag gillar sydstats influenser. Fan, Bob Wayne är en av mina favoriter och likaså Hank Williams the third. Men det här känns bara lite… För mycket. Nope. Inte alls min kopp te. Men de underhåller.

Nu ska den här skribenten däcka innan morgondagens hemfärd i den surrealistiska postfestival dimman!

Rock on!

/P ”The Poser” Pousár

Liked it? Take a second to support Pauline Pousar on Patreon!