Skogsröjet, metal och kärlek!!

Amaranthe
Bandet låter som vanligt grymt med sina tre olika sångare. Trummisen har total koll på vad han gör! Emellanåt får man nästan, bara nästan lite euro techno vibbar. Men publiken skiljer sig något här mot hur den sett ut tidigare under dagen. Den skiljer sig även från publiken för två år Sedan när bandet spelade på Skogsröjet sist. Det får ni läsa mer om i den större recensionen I nästa vecka.

Venom
Om publiken var lite mer barnvänlig när Amaranthe spelade skulle jag säga att Venoms publik är något mer… Mörka. Venom får med sin black metal publiken att vibrera. Bokstavligt talat. Volymen är hög och hastigheterna stundtals högre. Metal är metal och försök inte ändra på det.

The Darkness
Har Justin karatedräkt på sig? Vem vet? Vem vet vad The Darkness hittar på från gång till gång? Det enda man kan vara säker på är att de kommer ge 110% och du kommer stå där med ett fånflin när allt är över. You’re really growing on me!! Och I samma del av världen får vi en extra dos kärlek ikväll i form av ett frieri inför hela publiken!! Och hon sa ja!!!

Ja ja jag vet att The Darkness inte spelat klart än men med kvällens schema har jag knappt hunnit äta en munk!! Så nu tar jag 20 minuter inför Backyard Babies och kvällens övriga avslutande band!!

Rauk and råll!!

/P ”The Poser” Pousár

Liked it? Take a second to support Pauline Pousar on Patreon!