Skogsröjare, hoppas allt är bra. Nu kör vi igång Skogsröjet 2023 genom att släppa biljetter och de 3 första klara banden.

Vi kommer göra stora förändringar gällande V.I.P-området. Det kommer flyttas ut på grönytan framför scenerna. Vi känner att det blir ett trevligt område att hänga och som bonus så får du ju möjlighet att se banden. Det är fler förändringar/förbättringar på gång och dessa kommer vi berätta mer om vid senare tillfälle.

Vi släpper biljetter idag och den enda kategori som ej går att köpa nu är uppställningsplatser för husvagn/husbil. Detta på grund av att vi jobbar på att lösa flera platser då dessa tog slut i år. Så fort det är klart så kommer vi meddela er och släppa dessa biljetter också.

Nu till det roliga nämligen bandsläpp och där börjar vi med att stolt presentera:

KAMELOT
Med deras melodiska, progressiva metal har amerikanska Kamelot funnit en alldeles egen plats i den tunga musikens oändliga värld sedan första albumet släpptes 1995. Det här är Kamelots andra besök på Skogsröjet och vi vet sedan tidigare att de är en väldigt populär bokning som ska bli kul att se igen.

Phil Campbell and the Bastard Sons
Det här blir något alldeles speciellt för rockfans och i synnerhet för Motörheadfans. Phil var medlem i klassiska Motörhead och de kommer köra en spelning bestående av enbart Motörheadklassiker.
Efter årets Skogsröjet så återhämtade jag mig genom att kolla lite streams från Wacken och när jag såg Phil Campbell and The bastard sons spelning där kände jag direkt att de skulle bokas till Rejmyreskogen. En sann hyllning till rock’n’roll utlovas

SAREA
Sarea bildades under hösten 2008 i Norrköping. Målet med bandet var att skapa en melodisk käftsmäll – en musikalisk ångvält som inte skulle lämna någon åhörare oberörd. Genren beskrivs enklast som ”tidsenlig melodisk metal”.
Vi på Skogsröjet välkomnar dessa lokala hjältar med öppen famn.

Biljetter till Sveriges trevligaste festival-Skogsröjet hittar ni här:
https://www.eventim.se/eventseries/3210103/?affiliate=SKR

Hjälp oss gärna genom att dela våra inlägg och tipsa era vänner att följa oss på sociala medier

Hörs snart igen, ha det bäst alla Skogsröjare 👍