Det svenska bandet Smoking Snakes är glada över att kunna presentera sin senaste singel ”Excited”, som kommer ut idag. Singeln är hämtad från deras senaste album, ”Danger Zone”, som släpptes i februari förra året på Frontiers Music och har haft en betydande inverkan på den globala rockscenen. Bandet teasar sina fans och säger: ”Buckle up, kids ! It’s time to scream out your love, for our brand new video ”Excited”, off our debut album ”Danger Zone”. Get ready ! ” 

Smoking Snakes, som kommer från Göteborg, slog igenom 2022 och drog snabbt blickarna till sig med sin självutgivna debut – och skruvade upp den till 11 med sin kraftfulla old school-rock blandad med en modern touch. Med inspiration från artister som WASP, RATT, DOKKEN och KISS dröjde det inte länge innan bandet snappades upp av det italienska tungviktsbolaget FRONTIERS som presenterade bandets LP-debut ”Danger Zone”, i februari 2024.  

Albumet är producerat av Jakob Herrmann, som har arbetat med kända akter som Anthrax, In Flames, Machine Head och skurit sina sleaze-tänder med Hardcore Superstar, lägger till sin signatur touch till ”Danger Zone”. 

Smoking Snakes är kända för sina energiska framträdanden och ett sound som hyllar rockens gyllene era samtidigt som det ger en modern känsla. Med sitt album ”Danger Zone” siktade bandet på att befästa sin plats i sleaze metal-genren och fängsla publik runt om i världen. 

Line-up
Brett Martin – lead vocals, rhythm guitar
Andy Delarge – bass, backing vocals
Stan Ricci – drums, backing vocals
Leo Razor – lead guitar, backing vocals

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *