Björn Strid är en force of nature. Övergivenheten är så vass och det är underbart att få höra live.

Is it in your Darkness öser på och det är lite som att få en känga magen. På bästa sätt! Missförstå mig rätt men när dubbelkaggarna och basen slår rätt in i kroppen är det som en explosion och det gör att musiken blir fysisk. Det tillsammans med melodierna i sången och med de fantastiska mellanspelen gör att det här blir lite mer än vad andra bjuder på.

Electric Again dundrar på i 390 och publiken är som ett hav i den här hettan där det slår vågar av headbang och tunggung. Det är sjukt hur vackert det kan bli med Björns sång i det här tunga manglet men det är så. Det bara är så! Det är något speciellt med ett snyggt keyboard solo som följs av en vass gura.

När de spelar The Nurturing Glance för David Andersson som lämnade oss hösten 2022 och publiken skriker sä”Skål David” känns det i magen. Otroligt bra och snyggt framträdande.

Det är genomgående snyggt och Björn har en rak kontakt med publiken. Alla känner sig sedda och välkomna på den här spelningen. Ljudet är bra och det är en riktigt skön stämning.