Sparzanza är tillbaka! Sex år efter släppet av deras åttonde studioalbum; ”Announcing The End” återvänder svenskarna med en första nya singel som heter ’Bad Motherfucker’ och låter oss veta vad de har hållit på med hela tiden;

Precis när turnén var över slog pandemin världen över. Man skulle kanske tro att det skulle göra bandet mer kreativt, men efter mer än 20 år tillsammans behövde bandet en paus. Det kanske hade varit lite långt, men kreativitet är inget självklart, och det tog ett tag för alla bandmedlemmar att få tillbaka det. Men när de äntligen gjorde det skapade de den här första singeln åt dig, ett riktigt hårt slag i ansiktet, en dålig sådan, en dålig jävel.”

Enorma gitarrer, högoktanig påldrivande energi, refränger som slingrar sig runt melodier som du inte kan få ur huvudet och ett mörker som aldrig släpper – dessa välkända inslag i Sparzanzas musik har hållit igång sin karriär i mer än tjugofem år; byggkarriär fylld med explosiv metall, prestigefyllda prisnomineringar, framgångsrika turnéer och radioframträdanden. Bandet jobbar på mer nytt material och ett nytt album kommer ut på marknaden 2024. De låter oss veta:
– ”Vi vill tacka våra fans för deras tålamod, vi vet att väntan har varit lång, men det här arbetstempot har varit vad vi behövt för att kunna ge dig den absolut bästa musiken som vi någonsin kunnat skapa”.

Den nya singeln Bad Motherfucker av Sparzanza släpps den 23 november via Despotz Records

Sparzanza medlemmar:
Calle Johannesson – Gitarr
Anders Åberg – Trummor
Johan Carlsson – Bas
Fredrik Weileby – Sångare
Magnus Eronen – Gitarr

Se musikvideon här:

Mer från Sparzanza
Facebook: https://www.facebook.com/sparzanza/
Instagram: https://www.instagram.com/sparzanza/
Twitter: https://twitter.com/SPARZANZA
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0TK5REi1e8RBhtp0h9xeCq
Apple Music: https://music.apple.com/se/artist/sparzanza/253978869

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *