Your one stop place for all things rock!

Stagman släpper nya singeln ”Kejsarens Nya Kläder” nu på fredag 24/1.

”Texten är ren poesi”

”Bästa singeln hittills!

”Stagman har gått från funderingar om livet och döden till att nu stå säker i sig själv och våga ta samhällsdiskussionen där andra står tysta.

”Klockren hit”

Där har ni bara några av de meningar som vi utbrast när vi på The Maloik Rock Blog fick vara bland de första utvalda att lyssna på nya singeln från Stagman. Han har lyckats med den så svåra balansgången mellan att vara rak, ärlig och våga stå för sina åsikter samtidigt som melodin är sådär lagom rock/poppigt catchig vilket gör att låten sitter på första lyssningen. Dessutom beskriver den på ett alldeles utmärkt sätt hur många ser på Sverige i dag när skjutningar och sprängningar är förstasidesstoff var och varannan dag samtidigt som våra politiker inte verkar vara intresserade att erkänna problemen överhuvudtaget. Stagman bara fortsätter leverera och för varje album, varje singel visat han hur rockmusik på svenska ska göras. Ställ in en notering i telefonen. På fredag så smäller det!

STAGMAN – Kejsarens Nya Kläder

Ett dystopiskt verk av Stagman där han i texten skildrar vad han tycker är ett nedplockande av välfärden, En regering som tappat greppet om landet och att löften bara blir tomma ord och inte verklighet.När andra artister jagar listettor och gör sig formbara för media så väljer Stagman den obekväma vägen att skildra den verklighet han ser och det utan att vika en tum. Han kritiserar makten och beskriver det svek han ser och känner! Stagman fortsätter på sin inslagna väg att vara en orädd musiker som alltid berättar naket om sina känslor, upplevelser, tankar och eskapader genom livet!En modern protestsångare! En röst som behövs i en idag annars glättig och ospännande musikbransch. .

Teaser: