Tillsammans med Live Nation och Rockklassiker kommer vi se till att Metallicafansen får vara med om den ultimata uppladdningen inför Metallicas konserter på Ullevi 16 och 18 juni. Med maximerat innehåll, överraskningar, mat och dryck ombord på ”Train 72” startar rockhelgen så snart vi lämnar perrongen i Stockholm! Biljetter till eventtåget till Göteborg finns ute nu via Ticketmaster.se

Den 16 och 18 juni förvandlas Göteborg till knutpunkten för alla rockfans när Metallica tar med sin storslagna världsturné M72 till Ullevi! Genom en så kallad No Repeat Weekend kommer de två kvällarna vara helt olika varandra – med två helt separata låtlistor och förband. I Sverige öppnar Volbeat och Mammoth WVH första kvällen, andra kvällen öppnar Five Finger Death Punch och Ice Nine Kills.

”Vi är otroligt taggade på Train 72 och att återigen få vara en del av en av årets största musikupplevelser. Vi är övertygade att unika avgångar som dessa är mer än en resa och vi kommer därför fylla tåget med en exklusiv och skräddarsydd upplevelse för alla riktiga Metallica-fans”, säger Maria Hofberg, kommersiell chef MTRX.

Inom en snar framtid kommer vi dessutom avslöja de aktiviteter som kommer att äga rum i Göteborg under helgen. Gör dig redo för en helg i fullskalig festivalanda under Metallica Gothenburg Take Over – 16 till 18 juni i Göteborg!

Information om Metallica-tåget:
Datum: 16 juni 2023
Avresa: kl 12:11 från Stockholm med ankomst till Göteborg kl 15:30
Biljettpris: 720 + serviceavgift
Begränsat antal platser

https://www.ticketmaster.se/event/metallica-m72-world-tour-train-72-ticket-stockholm-to-gothenburg-biljetter/635519