Stormwarning, den elektrifierande sydamerikanska melodiska rocksensationen, är stolta över att tillkännage släppet av den alternativa mixen av deras singel, ”Question Of Time”, tillsammans med en textvideo. Originalsingeln är hämtad från deras mycket hyllade självbetitlade debutalbum, som har gjort vågor sedan det släpptes i mars 2023 via Frontiers Music Srl, och visar upp den argentinska sångaren Santiago Ramondas exceptionella talanger. 

Se videon här:

Frontad av den anmärkningsvärda Santiago Ramonda har Stormwarning snabbt stigit till framträdande plats i den melodiska rockscenen. I samarbete med den kända produktionsduon Sergio Mazul (Semblant) och Marcelo Gelbcke (Landfall), som är kända för sitt arbete med ikoniska akter som Icon Of Sin, levererar Stormwarning en kraftfull blandning av melodisk rock som fängslar publik över hela världen.  

I januari 2023 uttryckte Santiago sin entusiasm över att skriva på för Frontiers och delade: ”Att skriva på med ett bolag av den här storleken är en dröm som går i uppfyllelse för mig. Med deras stöd har jag kunnat skapa mitt första professionella studioalbum, uppfylla en livslång ambition och lämna en bit av mig själv bakom mig i rockens värld. Jag vill inspirera andra att drömma stort, för allt är möjligt, och drömmar går i uppfyllelse!”  

Med sitt debutalbum som fått stor uppmärksamhet fortsätter Stormwarning att tänja på gränserna och omdefiniera den melodiska rockgenren. ”Question of Time” (Alternative Mix) är bara det senaste beviset på deras smittsamma sound och obestridliga talang.  

LINEUP 
Santiago Ramonda – sång 
Marcelo Gelbcke – gitarr, bas, keyboard 
Felipe Souzza – trummor 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *