Storsjöyran flyttas till 2022!

Kära besökare, vi är hemskt ledsna att meddela att vi tvingas flytta årets festival. Under vintern har vi hoppats och trott att det ska gå att genomföra Storsjöyran i sommar. Men med hänsyn till rådande läge väljer vi att istället lägga kraft på att planera inför nästa år. Vi är glada att redan nu kunna presentera datum för Storsjöyran 2022: 29-31 juli är det dags igen, med start för Krogstråket och Yranveckan 22 juli.

Lars Winnerbäck har idag meddelat att han flyttar sin turné till nästa sommar, inklusive spelningen på Yran. Även andra av de redan bokade artisterna kommer följa med till Storsjöyran 2022 och givetvis också nya namn. Vi återkommer inom kort med vilka.

Biljetter som köpts till Storsjöyran 2020 och 2021 gäller till festivalen 2022, oavsett kommande prishöjningar. Tvådagarsbiljetter köpta före maj 2020 gäller automatiskt som tredagarsbiljetter 2022 eftersom de köptes innan vi meddelade att vi kommer förlänga festivalen till tre dagar. Köpta biljetter kommer kunna återlösas, förutom serviceavgiften, fram till 1 juni 2021. För mer information hänvisar vi till Ticksters kundservice (support@tickster.com eller 0771-47 70 70).

Till sist vill vi betona hur tråkigt det känns att fatta detta beslut och hur mycket vi älskar att göra Yran tillsammans med er, kära besökare. Väntan blir lite längre än vi hade hoppats men snart är vi samlade igen!

/Alla vi som jobbar med Storsjöyran