Studio Ljudvallen presenterar doom- och deathsgiganterna October Tide i en exklusiv livestreamning från Medborgarskolans studio i Gävle.

October Tide streaming live – #GMFsupporter

I Coronavirusets spridning där kulturen, precis som många områden, drabbas hårt av nedstängda konsertlokaler, inställda turnéer och uppskjutna festivaler ger vi er en möjlighet att uppleva konserter online. October Tide är ett av många band som är direkt drabbade av Covid-19’s framfart då en längre turné nyligen ställts in. Förra året spelade dalabandet på Gefle Metal Festival.
Alla, även Gefle Metal Festival, drabbas av de här svåra tiderna. Försäljningen går inte som planerat just nu och utgifterna är stora redan långt innan festivalen äger rum. Om du vill och ekonomin tillåter så kan du nu visa din uppskattning genom att bli en GMF-supporter och köpa en stödbiljett.
https://www.tickster.com/sv/events/htyjtzbwxryh8w3

Medborgarskolan vill med denna livestream visa att kulturen inte får… eller snarare inte kan dö.
Vi måste alla ställa om under en tid. En tid där vi uppmuntrar till fler initiativ där livestreamning av massor med konserter är den del. Vi lovar att fortsätta göra allt för att kulturen inte ska stanna.

Konsertstart 19.00 måndag 6 april
(Länk publiceras i FB-eventet

www.facebook.com/events/249130162886128/

Liked it? Take a second to support The Maloik Rock Blog on Patreon!