Legenderna Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Jason Bonham, och Derek Sherinian Fortsätter sin orubbliga musikaliska resa med kraftfull ny musik! 
 
Lyssna på “Enlighten” Här
Förbeställ Albumet ‘V’ Här

Photo credit: Nathan Zucker

Black Country Communion, den berömda rocksupergruppen med talanger som Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Jason Bonham och Derek Sherinian, presenterar stolt ”Enlighten”, den senaste singeln från deras efterlängtade femte studioalbum, ”V”, som släpps den 14 juni. ”Enlighten” finns nu tillgänglig på alla större streamingplattformar och är ett mästerverk av lyriskt djup och musikalisk innovation, skriven av Hughes och Bonamassa. Produktionen, som leds av Kevin Shirley, fångar essensen av bandets dynamiska sound och utvecklande konstnärliga uttryck.    

”Enlighten” utforskar teman som självmedvetenhet och andligt uppvaknande, förmedlat genom Hughes känsloladdade texter och Bonamassas intrikata gitarrspel. Låten resonerar med bandets signaturfusion av hårdrock och soul-rörande blues, och står som ett bevis på Black Country Communions tillväxt och ömsesidiga beundran, och symboliserar deras engagemang för att producera musik som är autentisk, innerlig och återspeglar deras delade erfarenheter och stora musikaliska expertis.    

Black Country Communion har bildats av några av de mest respekterade namnen inom rock och blues och är djupt rotade i både brittiska och amerikanska klassiska hårdrocks- och bluesrocktraditioner, och har fått ett formidabelt rykte under de senaste 15 åren, inte bara som fenomenala låtskrivare utan som en övertygande liveakt, känd för sitt engagemang för musikalisk excellens och innovation. ”Enlighten” släpptes i hälarna på deras första konsert i USA på över 11 år och fungerar som en spännande inblick i hela spektrumet av vad albumet lovar, och förebådar ett livfullt nytt kapitel för bandet och deras fans globalt. 

Album Artwork by Hugh Syme

Track Listing

1. Enlighten
2. Stay Free
3. ”Red Sun
4. Restless
5. Letting Go
6. Skyway
7. You’re Not Alone
8. Love And Faith
9. Too Far Gone
10. The Open Road
Black Country Communion Online

Website | Facebook | X (Twitter) | YouTube | Instagram | Spotify


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *