Svenska Melodic Rock bandet degreed släpper sitt sjätte studioalbum, ”Are You Ready” den 11 februari 2022.

En ny singel och video, 'Into The Fire', släpps idag. Se videon HÄR:
Förbeställ/spara "Are You Ready" på CD/Digital HÄR: https://orcd.co/degreedready
"Jag kan inte fatta att vi är på väg att släppa vårt sjätte studioalbum. Jag är så stolt över det här bandet och jag är väldigt ödmjuk över att vi fortfarande finns kvar. Och vad kan passa bättre än att släppa det här albumet med Frontiers? Det ledande företaget när det kommer till melodisk rock och hårdrock! Vårt kommande album kommer att bli just det...ett mer okomplicerat hårdrocksalbum med fantastiska melodier. Våra "gamla" fans kommer inte att bli besvikna, och jag är säker på att vi kommer att få många nya också med den här, säger sångaren Robin Eriksson.
Den här nya skivan visar verkligen en mer rak och fokuserad riktning för bandets sound. Fortfarande extremt melodiskt och catchy, och inte utan några riktigt enastående instrumentala partier, degreed är tillbaka starkare än någonsin och med ett fantastiskt management och skivbolag som stöder dem har de aldrig varit mer redo att ta sig an världen.
degreed har släppt kritikerrosad musik sedan starten av sin karriär med deras första album "Life, Love, Loss" 2010. Under loppet av deras kommande fyra studioalbum har bandet gått från klarhet till klarhet för varje släpp, de turnerat och få fans över hela världen och de har inga planer på att sluta nu. Degreeds sound blandar det klassiska melodiska och hårdrocksljudet med mer samtida influenser och erbjuder fansen en mycket personlig, fräsch och spännande blandning av bra rockmusik.
På grund av covid-19-pandemin kunde bandet inte turnera i hälarna av släppet av deras senaste album, "Lost Generation" (2019), de började istället arbeta med sitt sjätte studioalbum, "Are You" Redo". Bandet släppte låten "The World We Knew", deras musikaliska summering av år 2020 (låten blev "Track of the Week" på Classic Rock Magazines hemsida en vecka efter releasen) och sedan 2021 började arbetet på allvar med vad som i slutändan skulle bli "Are You Ready".

Spårlista:

 1. Into The Fire
 2. Higher
 3. Feed The Lie
 4. Radio
 5. Are You Ready
 6. Burning
 7. Falling Down
 8. Lost In Paradise
 9. Turn Back
 10. We Will Win
 11. Desire

LINE-UP:
Robin Eriksson
Mats Eriksson
Mikael Blanc
Daniel Johansson

https://www.facebook.com/degreedmusic
https://instagram.com/degreedmusic
https://twitter.com/degreedmusic
https://www.degreedmusic.com

Liked it? Take a second to support The Maloik Rock Blog on Patreon!