Svenska modern metal-frontrunners, MISTER MISERY, har meddelat släppet av sitt efterlängtade, tredje studioalbum! Perfekt i tid för deras framträdande på Wacken Open Air, deras självbetitlade, nya erbjudande kommer att släppas den 2 augusti 2024 via AFM Records, förköpet har precis börjat på https://shop.afm-records.de/ de/mister-misery/

Till stöd för deras kommande album har MISTER MISERY nyligen annonserat en huvudturné för oktober 2024. Se till att fånga dem live på ”The Dark Legacy” Tour 2024, och hitta alla datum och biljettinformation nedan!

Idag har den banbrytande, moderna metalakten premiärvisat en musikvideo till deras senaste, nya albumsingel ”Survival of the Sickest”, låten finns ute nu på alla digitala streamingtjänster. Du kan också se musikvideon här:

MISTER MISERY-sångaren & gitarristen Harley Vendetta avslöjar: ”Survival Of The Sickest är en låt skriven i sjukhusrummet när jag var sjuk, mitt liv var i fara med mycket låga chanser till full återhämtning. Det är berättelsen om exakt vad jag gick igenom i det rummet och hur det formade mig att se på livet på ett annat sätt. Låten används även som stödpelare i svåra tider. Den är verkligen gjord från hjärtat och vi hoppas att den når de där ute som behöver den.”

Genom att blanda ren sång tillsammans med growl, högspänningsriff och anthemiska refränger har MISTER MISERY utvecklat ett unikt sound och stil, och en som fångar essensen av alla subgenrer i modern tung musik. Sedan starten 2018 har MISTER MISERY släppt två kritikerrosade studioalbum (Unalive och A Brighter Side Of Death) och flera mycket berömda och topplistade singlar hittills. Tillsammans med ett obscent och teatraliskt utseende skapar de en upplevelse som talar till alla sinnen. MISTER MISERY har blivit en kraft som krossar scener på den största festivalen scenen har att erbjuda, som Wacken Open Air, Master of Rock, Full Metal Cruise, Hills Of Rock för att bara nämna några. MISTER MISERY har spelat som support för några av de mest prestigefyllda banden inom metal, som Nightwish och Dream Theater inför över 15 000 personer.

Deras kommande, självbetitlade fullängdare producerades av MISTER MISERY på Unalive Studio, omslaget designades av Stefan ”GraveArt” Röhm. Förbeställ ditt albumexemplar nu på https://shop.afm-records.de/de/mister-misery/

Bandet kommenterar: ”Kära spöken, tiden har äntligen kommit!

Vi är oerhört stolta över att presentera vårt tredje och nya självbetitlade album, som ska släppas den 2 augusti 2024, lagom till Wacken Open Air!

Vi kan inte tacka dig nog för all kärlek och stöd du har visat oss hittills och vi kan inte vänta med att skapa så många nya minnen tillsammans med detta nya album!

Vi älskar er alla! 🖤

/Harley, Alex, Rizzy & Alister”

The album tracklist:
01 – Root of All Evil 
02 – Erzsébet (The Countess) 
03 – Eye Of The Storm 
04 – Hand of Death 
05 – The Doomsday Clock 
06 – Crooked Man 
07 – Survival of the Sickest 
08 – Until The End 
09 – Haters 
10 – Sinner Or Saint 
11 – Ripper 
12 – Dark Legacy 

For More Info Visit:

https://mistermisery.com 
https://www.instagram.com/mistermiseryband 
https://www.facebook.com/mistermiseryband 
https://mistermisery.bfan.link/root-of-all-evil 
https://open.spotify.com/artist/6Dj5ptalBwr1kD35IljMeg?si=GAmpTdSATAqMBFsXiwx0jQ&nd=1 
https://www.youtube.com/channel/UCTAwUXURrJZP9z65Hv64NBA

MISTER MISERY is:
Harley Vendetta – Vocals/Guitar

Alex Nine – Lead Guitar/Backup Vocals

Rizzy – Drums/Backup Vocals

Alex Alister – Bass/Backup Vocals

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *