NY SINGEL & VIDEO FÖR ”Standing On The Edge” UTE NU!

Frontiers Music Srl har nöjet att tillkännage det kommande släppet av debutalbumet, ”Eat Your Heart Out”, från Vypera den 17 juni 2022. Vypera är ett annat utmärkt ungt, up-and-coming hårdrock/metalband från den svenska rock scenen. Idag har bandet släppt en singel och video, ’Standing On The Edge’, från albumet.

Se musikvideon här:

Formad av sångaren Andreas Wallström, gitarristen Christoffer Thelin, basisten Andreas Andersson och trummisen Johan Pettersson, Vypera är hårdrockare till kärnan. De kommer från den fruktbara svenska rockscenen och är ännu ett musikaliskt erbjudande av hög kvalitet från, utan tvekan, det nya centrumet för rock n’ roll-universumet. Vypera bildades som ”Madhouse” i Sandviken, Sverige 2016 som ett coverband, men började snart hungra efter att göra egen musik. De bytte namn till Vypera och började skriva musik som de kände att de reste på samma gamla väg där deras influenser som Rainbow, Icon, King Kobra, London, Triumph, W.A.S.P. och liknande ursprungligen hade börjat. Deras musikaliska signum är den tidigare nämnda klassiska hårdrocksstilen som spelas med enorm stolthet…och glädje.

”Vi är väldigt glada över att vi har fått den här chansen och möjligheten att visa er alla vad vi har hållit på med musikaliskt! Frontiers Records har alltid haft dessa fantastiska band som vi älskar till döds, och nu har vi en plats där ?! Det är sjukt.. men vi är så uppe för det!! Musikaliskt är vårt sound tänkt att vara en blandning mellan W.A.S.P., Triumph, Rainbow och våra egna sinnen. Antar att det är vad som händer när vi alla är inne på det där gamla jävla bra grejer! Återigen, vi är mer än exalterade! Vi ses där ute!!” – Vypera

“Eat Your Heart Out” Tracklisting:

 1. Slow Me Down
 2. Standing On The Edge
 3. Spellbound
 4. Sierra
 5. Rock N’ Roll
 6. Fantasy
 7. Straight For The Kill
 8. Danger
 9. Fool For The Night
 10. Cold As Ice
 11. Wingborne

LINE-UP:

Andreas Wallström – Vocals
Christoffer Thelin – Guitars
Andreas Andersson – Bass
Johan Pettersson – Drums