SVENSKT BOLAG I SAMARBETE MED KISS. Brands For Fans inleder unikt samarbete med ikoniska rockbandet Kiss.

Brands for Fans är ett svenskt bolag, ledande inom global marknadsföring och försäljning av alkoholprodukter producerade av och tillsammans med artister. Bolaget startades 2012 och drivs av Sari H Wilholm och Yvonne Wener. Sedan 2018 är Brands For Fans en del av Umida Group.

Nu lanserar Brands For Fans en första produkt i samarbete med det ikoniska rockbandet KISS – KISS Black Diamond Premium Dark Rum, den första produkten i KISS Rum Kollection.

Genom ett tätt samarbete med band och artister som t.ex Ghost, HammerFall, In Flames, Jonas Åkerlund, Judas Priest, Motörhead, Rammstein, Scorpions, Slayer och Sweden Rock Festival lanseras attraktiva produkter för fansen. Bolagets unika sätt att skapa framgångsrika affärer för både artister och dryckesproducenter har gett genomslag hos både rockpublik som dryckeskonnässörer. Bolagets goda renommé och rykte nådde slutligen ett av världens mest ikoniska rockband – KISS.

Sari H. Wilholm på Brands For Fans:

— Vi är otroligt stolta över det här samarbetet!
Romen är en fantastisk match med ett band som är pionjärer både musikaliskt och visuellt inom rockmusiken. När jag tittar på flaskan tycker jag att vi har lyckats fånga allt jag associerar med KISS: attityden, kostymerna, låtarna och sminkningen som vi alla växte upp med. Att lyssna på Black Diamond ger mig fortfarande gåshud, och romen gör mig precis lika exalterad!

Finns det något bättre sätt för ett band som släppt klassiska album sedan tidigt ’70-tal och definierat generationers musiksmak över hela världen än att fira sin katalog med lanseringen av en mörk rom i premiumsegmentet, döpt efter sin mest legendariska låt?

Som avslutningslåt på KISS självbetitlade debutalbum från 1974, och inpräntad i musikhistorien på ett av världens genom tiderna bästa livealbum – KISS Alive – blev Black Diamond omedelbart en klassiker. Med sitt karaktäristiska riff och skyhöga igenkänningsfaktor i sången visade Black Diamond varför KISS låtskrivande var på en helt annan nivå. KISS Black Diamond Premium Dark Rum har inte bara lånat sitt namn från denna pelare inom musikhistorien, det är också en exceptionellt välblandad mörk rom lagrats på ekfat upp till 15 år.

Etiketten har inspirerats av bandets tidiga år, och med referenser till både scenkläder och ikonisk sminkning blir designen något alldeles extra för fansen som växt upp med KISS.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum 40% buteljeras i 50cl-flaskor, och lanseras den 20:e oktober 2020.
Priset på Systembolagets är 369 kr.

Om KISS Black Diamond Premium Dark Rum
Doft: Nyanserade toner med tydlig fatkaraktär. Distinkta drag av torkad frukt, karamell, arrak, vanilj, apelsinskal och nötter.
Smak: En smakupplevelse i flera lager med en återhållen sötma och utpräglad fatkaraktär. Väldefinierade toner av torkad aprikos, arrak, vanilj, nötter, torkade dadlar, vaniljpudding, kanel och choklad.

KISS Black Diamond Premium Dark Rum
Systembolagets artikelnummer: 82250-02
Alkoholhalt: 40%
Ursprung: En blandning av karibisk mörk rom, upp till 15 år gammal.
Volym: 500 ml
Pris: 369 Sek

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!