Idag släpps näst sista och 7e tillskottet i line up:en till The Ultimate Rockfest Karlskrona och det är inga mindre än The Cruel Intentions🤘🏻🔥

The Cruel Intentions grundades 2015 och består bland annat av Lizzy De Vine som tidigare var sångare och låtskrivare i bandet Vains Of Jenna. Med ett antal miljoner streams på Spotify, deras unika tolkning av sleaze rock och sina galet intensiva live shower är det ingen överraskning att bandet senare under året ska spela på Monsters of Rock-kryssningen. Men den 25/3 kommer dom till Karlskrona och röjer loss! Så se till att kasta igång deras senaste album Venomous Anonymous och gör dig redo för en kväll du sent kommer att glömma.

The Ultimate Rockfest är stolta över att presentera gruppen som en del av lineup på vår debut i Brinova Arena, Karlskrona den 25/3 nästa år.

Julkampanjs biljetter 👇🏻
Ange koden Rockfestjul2023 i kassan för att få rabatterad biljett mellan 1/12 10:00-31/12 10:00

Biljetter: https://www.nortic.se/dagny/show/164321

Åldersgräns på eventet är från 13 år i sällskap med målsman.

För att ingen ska behöva gå törstig på festivalen har vi slagit oss samman med Odd Island Brewing och lokala Öbrygd Ab frånHasslö som kommer finnas på plats i baren och sälja öl till alla besökare. Lokala restaurangen Trydesmat.se – Event och Vänner
som huserar i arenan kommer även att ha öppet under kvällen och serverar en speciellt framtagen rockbuffé till alla hungriga besökare.

HITTILLS SLÄPPTA BAND:

Hardcore Superstar
The Halo Effect
H.E.A.T
Mimikry
Corroded
Lillasyster