De hyllade skräckrockarna THE DAHMERS släpper nu på fredag den 16 december sin andra singel inför kommande EP Ghouls In The Garage, som dyker upp i början av 2023. Detta rysliga musikstycke heter Black Widow och kommer finnas tillgänglig på samtliga digitala plattformar. Bandets egna ord om låten:

Black Widow är ett power pop-monster där vi gör det vi gör allra bäst. Med en dödligt giftig melodi som lägger ägg i hjärnan på dig, så är du fast i nätet innan första refrängen och fullständigt paralyserad av lycka.”

Förra singeln On Halloween släpptes den 21 oktober och gick varm under många halloweenfester världen över, vilket var planen. Tillhörande video följde samma tema och kan ses här: https://youtu.be/F7-9BpqfmOs

Inför bandets senaste spelning i Stockholm den 3 december uppmärksammade Dagens Nyheter (DN) bandet med en intervjuartikel, vilket får ses som ett fint erkännande. Den kan du läsa här: https://www.dn.se/kultur/skrackrockbandet-the-dahmers-vi-ar-valdigt-kansliga-pa-insidan/

Kommande EP:n Ghouls In The Garage kommer utöver de digitala kanalerna även att släppas på vinyl genom Spaghetty Town Records (USA) och spanska Ghost Highway Recordings (EU). Mer info om förhandsbeställningar och datum kommer inom kort.