Ultimate Rockfest Karlskrona äger rum för första gången den  25 mars 2023 i Brinova Arena. 6 akter inom rock, punk och hårdrock är bokade till en riktig röjar-kväll. LILLASYSTER var festivalens första akt att släppas tätt följt av CORRODED, MIMIKRY och H.E.A.T.

Idag släpper vi vår eminenta headliner, inga mindre än THE HALO EFFECT.

Medlemmarna i The Halo Effect är inga främlingar för den svenska metalscenens åhörare och härstammar från två av Göteborgs främsta metalexporter, In Flames och Dark Tranquillity. Det var under pandemiåret 2020 som Niclas Engelin, Jesper Strömblad, Mikael Stanne, Peter Iwers och Daniel Svensson grundande bandet. Sedan dess har de hunnit med att släppa debutalbumet Days Of The Lost som hyllats av kritiker och åkt på en omfattande turné med Amon Amarth och Machine Head. The Ultimate Rockfest är stolta över att presentera gruppen som festivalens headliner på vår debut i Brinova Arena, Karlskrona den 25/3 nästa år.

 Åldersgräns på eventet är från 13 år i sällskap med målsman.

För att ingen ska behöva gå törstig på festivalen har vi slagit oss samman med Odd Island Brewing och lokala Öbrygd från Hasslö som kommer finnas på plats i baren och sälja öl till alla besökare. Lokala restaurangen Trydes Mat som huserar i arenan kommer även att ha öppet under kvällen och serverar en speciellt framtagen rockbuffé till alla hungriga besökare.

Fler samarbeten tillkommer löpande och för den som vill hoppa på rocktåget är det bara att kontakta ROTB för mer information.

Varmt välkomna till Brinova Arena den 25 mars 2023 för en kväll ni sent kommer att glömma!

Billjetter är släppta via Nortic.se.

HITTILLS SLÄPPTA BAND:

-THE HALO EFFECT

– H.E.A.T

– MIMIKRY

– CORRODED

– LILLASYSTER

FAKTA – ULTIMATE ROCKFEST KARLSKRONA 2023

PLATS: Brinova Arena, Karlskrona
DATUM: 2023-03-25
EVENTINFOULTIMATE ROCKFEST 2023

ARRANGÖR: Rockin Over The Borders