The Madmen Events chockar Sverige med att lyckas få världspremiären av Martin Sweet:s nya scenshow!

Pressrelease:

Sen vi startade The Madmen Events i juli 2020 har vi anordnat 9 events. Musikquiz, två vinylresor till Göteborg, förfest och bussresa till Nestor Fest, spelningar med Nicke Borg, S.O.R.M, Velvet Insane, Moa Lenngren & Mimi Brander från Browsing Collection och SATOR! 8 oktober är det dags för andra upplagan för våran slutsålda rockfest med coverbandet Börnout och Sveriges absolut bästa action rockband The Drippers. Vi har varit värd för Bosse ”Zinny Zan” Stagmans första och enda storytelling spelning, som i sin tur blev utsedd till 2021 års bästa konsert av The Maloik Rock Blog och Rocknytts Peter Johansson. Det har varit intensiva månader men tack vare våran underbara publik som har köpt biljetter så har det blivit otroligt lyckat och minnesvärda kvällar!

Tanken var att vi tidigast hösten 2023 skulle arrangera något musikevent. Men, ibland belönas hårt arbete!

Under semestern så har vi fått förfrågan om att anordna något som vi verkligen inte kan tacka nej till! Vi snackar världspremiär och en väldigt väldigt exklusiv kväll.

Låt oss presentera en storytelling spelning självaste Martin Sweet från legendariska rockbandet Crashdiet. Information om biljettsläpp, datum och plats kommer på måndag.