Detta är tredje festivalen under ROTB’s flagga tillsammans med Deathfest som äger rum i Gävle 24-25 november 2023 och nystartade Eskilstuna Rocks! som äger rum under 2024. Företaget grundades 2017 och har sedan dess varit aktiva inom livescenen i flera olika format.

Rockfest Karlskrona äger rum för första gången den 25 mars 2023 i Brinova Arena. 6 akter inom rock, punk och hårdrock är bokade till en riktig röjar-kväll. Lillasyster var festivalens första akt att släppas och följdes snabbt av inga mindre än Corroded, Mimikry och H.E.A.T. Med andra ord en riktigt stabil lineup som kommer att utökas med ytterligare två än så länge hemliga akter som släpps framöver.


Ordinarie biljetter släpptes 1/10 och man kan välja mellan stå och sittplats. Då vi vill göra eventet möjligt för alla har vi rabatterade priser för ungdomar mellan 13-17 år. 

Åldersgräns på eventet är från 13 år i sällskap med målsman.

För att ingen ska behöva gå törstig på festivalen har vi slagit oss samman med Odd Island Brewing och lokala Öbrygd från Hasslö som kommer finnas på plats i baren och sälja öl till alla besökare. Även arenans restaurang Trydes kommer vara med på rocktåget och erbjuder en rock-buffé för alla hungriga besökare. 

Fler samarbeten tillkommer löpande och för den som vill hoppa på rocktåget är det bara att kontakta ROTB för mer information.

Varmt välkomna till Brinova Arena den 25 mars 2023 för en kväll ni sent kommer att glömma!

Biljetter: https://nortic.se/dagny/event/40747