THUNDERMOTHER don’t just play Rock’n’Roll. THUNDERMOTHER are Rock’n’Roll!

De svenska rockdrottningarna återkommer med en ny singel efter den uppmärksammade ändringen i line up:en.. En musikvideo till ”I Left My License In The Future” – en häpnadsväckande, rak, energisk, medryckande potentiell hit, har nu premiär nedan! Låten producerades av danske Soren Andersen (Pretty Maids, D-A-D, Glenn Hughes, Mike Tramp) och låten kommer att visa världen potentialen hos THUNDERMOTHER.

Bandet om ”I Left My License In The Future”:

”Med den här första singeln från den nya line-upen vill vi ge fansen ett hårt no-brainer spår riktat mot den som sitter i passagerarsätet utan körkort. En hymn för de av oss som aldrig får bli den utsedda föraren och ett kärleksbrev till de som sitter i förarsätet. Skål och låt oss festa!”

Se musikvideon här:

På Europaturné med LANSDOWNE snart!

Släppet av den nya singeln kommer att ackompanjeras av en centraleuropeisk turné med LANSDOWNE med start den 24 november i Münchens Backstage-klubb och kommer att fortsätta i början av 2024 – för första gången någonsin – med en omfattande Sverigeturné. Målet är att föra deras Rock’N’Roll-budskap live och på scen till sitt hemland – hela vägen upp till Fjärran Norden.

För mer information:
www.thundermother.com 
www.facebook.com/thundermother 
www.instagram.com/thundermother 
www.afm-records.de 

[photo: Mats Vassfjord]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *