De är fortfarande bland pionjärerna inom genren idag” Rock It! Magazine 8/10

””Bloodlines” är återigen utrustad med massor av fanälskande material” DEAF FOREVER 8/10

”Bloodlines” är Tygers som avfyrar alla cylindrar och går mot halsen” Powerplay Rock and Metal Magazine 10/10

”En underbar blandning av passion och skicklighet” Rock Hard 9/10

De enastående recensionerna kommer in från överallt, vilket bekräftar vad vi redan visste: ”Bloodlines”, det nya studioalbumet från NWOBHMs framstående hjältar TYGERS OF PAN TANG, är ett av deras bästa någonsin.

Helt och hållet inspelad av musikerna som utgör den nuvarande line-upen, det är en tour de force av vad som gjorde NWOBHM till en så stark kraft inom musik. Låtarna, alla självskrivna, visar framgångsrikt hur väl kärnan i Weir, Meille och Ellis har blandat sig med de nya pojkarna. Den nya danska producenten Tue Madsen (The Haunted, Moonspell, Sick Of It All) har gett en modern kant till det traditionella Tygers-soundet och omedelbart knutit bandet till bandet och inser precis vad det var de letade efter. Fortfarande metal i kärnan, den melodiska sången och exemplariska gitarrsolon säkerställer att låtarna är värdiga rivaler till det allra bästa i deras backkatalog.

”Bloodlines” är ute nu på LP (svart och röd vinyl, där den senare är begränsad till 500), CD och digitala format via Mighty Music. Beställ här.