Van Halen släpper japansk singel-box.

THE JAPANESE SINGLES 1978-1984. Allt som allt 13 singlar har samlats i en ny box. Boxen kommer i två olika versioner 1 November och kommer kosta cirka💲130. Finns dock att förbeställa hos redan nu.

7” Track Listing
Disc One
A. “You Really Got Me”
B. “Atomic Punk”

Disc Three
A. “On Fire”
B. “Jamie’s Cryin’”

Disc Five
A. “Somebody Get Me Doctor”
B. “Women In Love”

Disc Seven
A. “Unchained”
B. “So This Is Love?”

Disc Nine
A. “Dancing In The Street”
B. “The Full Bug”

Disc Eleven
A. “I’ll Wait”
B. “Girl Gone Bad”

Disc Thirteen
A. “Hot For Teacher”
B. “Little Dreamer”

Disc Two
A. “Ain’t Talkin’ ’Bout Love”
B. “Runnin’ With The Devil”

Disc Four
A. “Dance The Night Away”
B. “Spanish Fly”

Disc Six
A. “And The Cradle Will Rock”
B. “Could This Be Magic?”

Disc Eight
A. “(Oh) Pretty Woman”
B. “Happy Trails”

Disc Ten
A. “Jump”
B. “House Of Pain”

Disc Twelve
A. “Panama”
B. “Drop Dead Legs

Liked it? Take a second to support Magnus Blomqvist on Patreon!