Så var den då äntligen officiell! Låten som egentligen skulle släppts redan under Halloween 2020 men som fått stå tillbaka ett helt år på grund av Corona.

Varför vänta ett helt år då? Jo, låten är nämligen ledmotiv till nya Hollywood skräckfilmen ”Halloween Kills” som har biopremiär 15 oktober. Den kommer därför givetvis finnas med på filmens soundtrack.

Snabb fakta om Michael Myers och Halloween filmerna.

Michael Myers är Halloween-seriens huvudantagonist, förutom del 3, som inte är kopplad till resten av serien. Han är alltid klädd i en vit mask, och det enda ljud han gör är en tung andning. Han är framställd som ren ondska, både av filmskaparna och fans.

Michael Myers gör sin debut i originalet, Alla helgons blodiga natt (1978). Han var bara sex år när han mördade sin äldre syster, Judith. Efter att ha tillbringat 15 år på ett mentalsjukhus, flyr han för att återvända hem till Haddonfield, Illinois.

Alla helgons blodiga natt (engelskaHalloween) är en amerikanskskräckfilm/slasher från 1978 i regi av John Carpenter, med Jamie Lee Curtis i huvudrollen. Den utspelar sig i den fiktiva förorten ”Haddonfield” i Illinois i USA en Halloweenafton. Filmen hade biopremiär i USA den 25 oktober 1978.

Halloween Kills:

Några minuter efter att Laurie Strode, hennes dotter Karen och barnbarnet Allyson, lämnade det maskerade monstret Michael Myers inlåst och brinnande i Lauries källare, förs Laurie brådskande till sjukhuset med livshotande skador, i tron att hon äntligen lyckats döda sin livslånga plågoande.Premiär: 15 oktober 2021 (Sverige)Regissör: David Gordon Green

Men nog pratat. Här är Hunter’s Moon”!