Göteborg, Sverige – 19 april 2024 – Velveteen Queen, det dynamiska rockkraftverket, kommer återigen skaka om musikscenen med sin senaste singel ”Bad Reputation”, som släpps idag. Det här spåret fungerar som ett lockande smakprov på vad som väntar på deras efterlängtade debutalbum som planeras släppas den 3 maj.

Velveteen Queen, som är kända för sina framträdanden och sin råa, obotliga stil, har gjort vågor i branschen och fått uppmärksamhet och utmärkelser längs vägen. Med ett växande buzz i musikscenen är Velveteen Queen inställd på att erövra scener i sommar, inklusive en episk lineup på Sweden Rock Festival, spelningar tillsammans med Hardcore Superstar, en spännande turné med Mammoth WVH och en rockig Europaturné i höst med Nestor.

Med en växande fanskara och ett rykte om att tänja på gränser, har Velveteen Queens musikvideor på Youtube gjort publiken trollbunden, vilket bäddar för ett elektrifierande år framåt. ”Bad Reputation” är ett bevis på bandets ohämmade passion och obestridliga talang, och lovar lyssnarna en oförglömlig musikalisk resa.

Omfamna den råa energin och den smittande andan i Velveteen Queens ”Bad Reputation” – en rocksång som säkerligen kommer att lämna ett bestående intryck. Håll utkik efter deras debutalbum den 3 maj och följ bandet på deras spännande resa genom rockmusikens värld.

Gör dig redo för ett oförglömligt år när Velveteen Queen tar rockvärlden med storm! VelveteenQueen2024

Lyssna på singeln här:

Foto: Patric Ullaeus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *