Viktigt meddelande från Monkey Union!

Fredagar brukar vara dagen för skivsläpp men just denna fredag går Monkey Union mot strömmen och meddelar att man istället tar bort sin senaste singel Idiocracy från samtliga streamingleverantörer. Anledningen är att man i veckan upptäckte en pågående attack mot bandets Spotifysida och en exponentiellt ökande streamingaktivitet av just Idiocracy. Streamingsiffrorna ökade till över 18000 på bara några timmar innan låten togs ner. Bandets IT-säkerhetschef, som önskar vara anonym, säger vidare att ”Vi var helt enkelt tvungna att ta ner den – tänk om den hade passerat Lady Gagas och Bradley Coopers siffror? Hade ju varit oerhört pinsamt för dem!”


Orsaken till angreppet eller vem som ligger bakom det är än så länge okänt men man har planerat att ha ett möte där man ska överlägga huruvida man skall tillsätta ett utskott med uppgift att starta en utredning av ärendet. Man misstänker dock att attacken utförts av en armé av illasinnade botar mobiliserade av Skynet som helt enkelt började gilla låten och dess budskap väldigt mycket.
Idiocracy är planerad för återsläpp den 20:e december och kommer då förmodligen bli ännu bättre än sist. Monkey Union rekommenderar därför alla att gå in och följa bandets Spotify/Facebook/Instagram-sidor för att få kontinuerlig uppdatering i ärendet.