The Maloik på Spotify

Ni som har hängt med oss på The Maloik vet väl om att vi har ett gäng spellistor på Spotify som speglar mycket av den breda musiksmak som vi som jobbar med denna blogg har.

Detta är några av våra officiella spellistor på Spotify

Har du en polare som inte gillar rock? Då rekomenderar vi The Maloik Hard´N Heavy floorfillers. En spellista som garanterat får dina icke hårdrocksälskande vänner att dansa.

Gillar du vackra och grymma ballader? Då finns spellistan Maloik Monster Ballads

GIllar du att åka bil och vill ha sjöna låtar att spela lite extra högt när du kuskar runt på vägarna? Då är spellistan The Maloik Road Rage spellistan för dig. Massor av grymma låtar att sjunga med till.

Vill du släppa elgitarren en stund och konstatera att det görs grym rock mer avskalat? Då har vi spellistan The Maloik Unplugged där man garanterat inte hör en enda elgitarr.

Rock ska upplevas live. Här bjuder vi på ett axplock av ett gäng riktigt grymma livelåtar från några av de absolut största inom rocken.

GIllar du Gud, Änglar, Demoner eller Satan him self. Då har vi The Maloik 666

Vi fick en snilleblixt när vi nådde milstolpen 1000 följare. VI sätter ihop en spellista med redaktionens 1000 favoritlåtar.

Ladies and Gentlemen. We give you The Maloik 1K

Gillar du snabbt och hårt? The Maloik Hard and fast låter baskaggarna prata.

Vilka var 2021 års bästa låtar inom Melodic rock/AOR? Redaktör Westman har svaret

Trött på samma gamla trötta jullåtar på radio, i affärer och offentliga platser? Spyr du på Last Christmas? Lyssna då på The Maloiks julspellista i stället. Vi låtar gitarrerna fira in julen.

Vad var bäst mellan 2018 – 2021? Vi har svaret.

Liked it? Take a second to support Ulf Romedahl on Patreon!