Ge Rockett Love en chans.

Rockett Love med grundarna Daniel Samuelsson och Stefan Westerlund i spetsen är tillbaka med sitt andra album sedan dom grundade bandet 2015. Debutalbumet Grab the rocket som kom 2017 togs väl imot och nu är uppföljaren här.
På nya Greetings from rocketland har man som producent tagit hjälp av ingen mindre en Erik Mårtensson som inte behöver någon närmare presentation.
Vid första genomlyssningen så skruvade undertecknad lite på sig och funderade på hur ska jag formulera den här recensionen. Men så lyssnade jag på den ett par gånger till och slutsatsen är att detta är faktiskt en bra skiva fast den riktiga topplåten saknas dock. Men jämnheten på låtarna gör ändå att betyget blir klart över godkänt.
Gillar du band Eclipse, W.E.T och Treat kommer absolut gilla Rocket Love också. Det är Melodic rock med en del tunga riff där samtliga medlemmar i bandet hjälper till med sången på ett eller annat sätt.
Problemet för bandet kan bli med Greetings from rocketland att den kan försvinna i mängden då konkurrensen i år för svensk rock är stenhård där många starka album redan har släppts.
Men jag tycker definitivt att du som har läst denna text ska ge dom en ärlig chans, så lyssna igenom skivan ett par gånger. Den blir bätte och bättre. Jag lovar.

Rocket love består av
Daniel Samuelsson: Sång
Stefan Vesterlund: Gitarr.
Gustav Eklund: Gitarr
Daniel Vestman: Bas
Fredrik Alin: trummor.


Band: Rocket Love
Titel: Greetings from rocketland
Genre: Melodic rock.
Skivbolag: AOR Heaven
Releasedatum: 30 Augusti 2019.
Bästa spår: Back on my feet, Take me home.
Betyg: 7/10.
Ulf ”Wolfman” Romedahl.

Betyg 7/10

Liked it? Take a second to support Ulf Romedahl on Patreon!