Licence har släppt nytt album- Never 2 Old 2 Rock

Jag är kär som en tonåring igen!


Licence senaste album ’Never 2 Old 2 Rock” gjorde att jag kastades tillbaka in i mitt gamla pojkrum igen! Medlemmarna: Jacky Coke/sång, Pappe/bas, Sammy Sin/trummor och Steam Thiess/leadguitar gör detta jäkligt bra! Blev kär på riktigt nästan för det låter lite Dokken, Ratt och Mötley Crüe rätt mycket i deras musik! Me like!

Albumet öppnar starkt med låten ”Line of fire” och redan där blev jag brutalt inkastad i mitt pojkrum igen från 80-talet. Men lyckas ta mig ner till källaren och hittar ett dammigt ex på vinyl av Ratts ”out of celler” så inser att Licence är två gånger Ratt idag!  Gillar dessutom att dom kör med en kvinna på sång för jag tycker många band blir så mycket bättre med en kvinna på sång!?
Gillar de härligt släpiga riffen och att bandet har ett bra driv i sina låtar. Danke Schön Licence!  Ni har fått en trött redaktör att känna sig yngre igen! Glamrock är tyvärr min favorit så kanske är man lite partisk men, detta album är jämnt, bra och låtarna har hög standard från låt ett till sista! Jämnt och bra med några höjdare till låtar men inga som störtdyker som ett Stukaplan!

Licence senaste album rekommenderas starkt om man gillar denna genre inom hårdrocken! Vissa av låtarna har också en tyngd då det känns bara glammigt hela vägen! Så ladda ner eller köp och må bra!?

Releasedatum: 2019-08-02
Betyg: 9/10
Band: Licence
Titel: Never 2 Old 2 Rock
Genre: Hårdrock/Glamrock/Heavy Rock
Skivbolag: Metalapolis Records
Bästa låtarna: Line of Fire, The Rich Should Play och Never let you die.
Antal medlemmar: Fyra

/Mattias P3 Petre

Liked it? Take a second to support The Maloik Rock Blog on Patreon!