NERVOSA – Perpetual Chaos

Napalm Records

22 Januari

Nya lagmedlemmar efter ett spelarbyte utforskar dem nya marker tillsammans med ett hårt tag om sina rötter har Thrash Gruppen NERVOSA, skapat den nya dunder skivan Perpetual Chaos.

Venomous startar upp som första spår med klassiskt Thrash riff ledandes av Elenis trummspel för hon albumet frammåt, Divas skrik får lyssnaren att kolla pulsen när trycket ökar drastigt med death vocals kommer ett plötsligt behov att hoppa in i moshpitten. I fjärde spåret Perpetual Chaos släpper Prika loss sina demoner som dansar fram på gitarrhalsen en helvetisk melodi med Elenis trummor manglar det över lyssnaren en hagelstorm av våld. Tionde låten Blood Eagle ger skivan variation med lugnare men så mycket hårdare stycken far det frammåt som en stridvagn mot fiende linjen redo för strid. Diva framhäver låten med sitt Death growl ger det rysningar. Elfte spåret Rebel Soul är det mest energiska spåret och får inte det en att hoppa runt så är man troligstvis död. Eleni riktar energin frammåt fantastisk tillsammans med Mia fångar dem lyssnaren i en trans som sprider sig likt en löpeld.

I en pandemis spår befläkat av död och galenskap från isolering, har quartetten trotsat hindren med ny musik som svänger hårt.

Spår

 1. Venomous
 2. Guided By Evil
 3. People Of The Abyss
 4. Perpetual Chaos
 5. Until The Very End
 6. Genocidal Command
 7. Kings Of Domination
 8. Time To Fight
 9. Godless Prisoner
 10. Blood Eagle
 11. Rebel Soul
 12. Pursued By Judgement
 13. Under Ruins

Medlemmar

Diva Satanica – Sång

Prika Amaral – Gitarr

Mia Wallace – Bas

Eleni Nota – Trummor