Så där ett par dagar efter skitåret 2020 har jag äntligen hämtat mig från KISS ”End Of The World” avslutning i Dubai. Jag ska erkänna även om man som mig är ett stort fan till bandet var man lite skeptisk! KISS är störst, bäst och vackrast det gnager även i en gubbe uppväxt med Jante i lagom landet Sverige! Men visst knockade Paul, Gene och Company mig och andra fans igen?! Visst var setlisten inte speciellt överraskande men det duger trots allt gott ändå! Vill ni se nått annorlunda så ska vi bombardera Bruce Kulick att komma hit och leverera men det är en annan KISSstory vänner.

Konserten var trots avsaknaden av publik riktigt bra! Visst fanns det publik runt området men Paul och bandet lirade på som om det var ett fullsatt Scandinavium i Göteborg. Pauls röst var bättre än på länge och Gene såg ut att bära kostymen rätt lätt på rätt sätt! Eric och Thommy gör jobbet bra som stands in för ”the real ones” och det gör dom bra! Bästa låtarna var faktisk Tears are Falling, Lick it Up och War Machine enligt mig.

Trots rekord för KISS i Guiness rekordbok angående fyrverkerierna så anser jag att bandet KISS tog hem denna konserten på ett helt annat sätt! Dom visade att: You Wanted The Best! You Got The Best! The Hardest Band In The World! Det var en låtlista vi förväntade oss i stort och bandet levererar tight och mästerligt dessa låtar. Dom är proffs efter alla år helt enkelt! Mitt enda minus är att visst fasen hade Paul och Gene kunnat bjuda in Peter och Ace för att spela en eller två låtar?! Hade älskat Peter sjunga ”Black Diamond” och Ace köra ”Shock Me” på scenen! Tror det kommer när Coronan dör ut och KISS tackar för sig till sist?!

Av: Mattias ”Mp3” Petre.