På nya albumet ”Final Advent” öppnar låten  ”Power Of Will” och som sista låt har man valt ”Power Of Now”! Är detta mån tro ett tecken på att Dynazty vill förmedla lyssnarna ett album som är äkta Power Melodic Metal rakt igenom alla tio låtar!?

Vi bjuds på tio låtar som larmar ut att vi spelar melodisk kraftfull metal rakt över med intensitet och larmande riff med en sångare som kan sjunga sina toner i toppklass till låtarna. 

Det är välproducerat och albumet ”Final Advent”är helt enkelt i mitt tycke ett gott musikaliskt verk av högoktanig dynaztisk melodiös metal. Albumet kanske inte sticker ut direkt efter första lyssningen men albumet växer för varje lyssning och man kör gärna albumet eller några låtar på repeat  ett par gånger till fredagsmyset och fredagsgroggen!  Så höj volymen och be grannarna om ursäkt för att volymkontrollen låste sig men alla gillar väl lite Dynazty!?

Albumet ”Final Advent” är rena  ”Carisman” och låter mig vara en ”2000 man” för Dynazty har lagt en ”Magic Touch ” över hela produktionen och i arrangemanget av låtarna. 

Grabbarna från Stockholm  är värda all respekt för att man håller fanan högt när det gäller melodisk power metal av högsta klass! Stil, klass och tradition som visar sig tydligt i bandets åttonde album sen starten för 15 år sedan. Dynazty är med albumet ”Final Advent” ett band som sätter svensk hårdrock på kartan återigen!

Rolf Love Magnusson ( gitarr ), Georg Härnsten Egg ( trummor ), Jonathan Olsson ( bas ) och Nils Molin  ( sång ) har verkligen visat sen debuten med albumet 

Rolf Love Magnusson  ( gitarr ), Jonathan Olsson ( bas ), Georg Härnsten Egg ( trummor ) och Nils Molin ( sång ) visar att man sen debutalbumet ”Bring The Thunder” tillhör gräddan av svensk melodisk metal även nu med nya albumet med full kraft!

Til sist: ”Final Advent” är ett riktigt bra album från början till slut. Man låter gärna albumet spelas om igen och igen! De tio låtarna levererar en tight och massiv melodisk metal av klass så det är helt klart dynaztisk bra gjort både produktion och musikaliskt av bandet.

Dessutom håller Nils Molins röst högsta nivå i låtarna på nya albumet!

Det är ett tag till första advent så ladda ner eller köp Dynaztys nya album ”Final Advent ” för det är ruggigt,  melodiöst och ödesmättat i nya albumets låtar och detta är mumma fram till första advent och fram till dess njuter vi av ”Final Advent”!

Band: Dynazty  ”Final Advent”.

Release: 20220826.

Förlag: AFM Records.

Genre: Melodic Metal.

Bästa låtar : Power Of Will, Natural Born Killer och Achilles Heel.

Betyg: :

Mattias ”Mp3” Petré.

Release: 220826