Norskor brukar skrika hela vägen in mot mål i skidloppet för att både bli etta två och tre. Men jag är icke kämpenöjd över ISSA och deras nya album. ”Queen Of Broken Hearts” larmar gott med goa riff och musiken larmar på rätt bra. Bra hårdrock helt enkelt det svänger och jag tycker albumet levererar. Men, men och tyvärr igen men! ISSA sjunger söndet låtarna. Mina öron blöder det är kaos i hjärnan. Va är detta för det är ju bra om man sänkt rösten. För hon har ju en bra röst om hen skiter i att ta i så det brister. Synd för albumet är bra det är ett album jag gärna tar ut på gården när jag grillar. Men jag kommer få klagomål från en granne att det skriks för mycket.

Till det positiva bra låtar som gör en glad och visst låter det bra i sången när tonläget dras ner. Så synd jag gillar detta men det är för skrikigt och musik ska njutas inte plågas av. Tror dock ISSA har framtiden för sig för låtarna är bra och det är bra producerat. Sen givetvis kan ISSA funka live. Det är stora skillnader på studio och live ibland! Dålig produktion? Nja tycker låtarna funkar men sången sabbar. Men det är min åsikt. Finns säkert många fans som inte är som mig och gillar detta ändå.

Hon har rösten trots allt men släpp skrikandet så blir det bättre för som jag sa detta är ett bra album trots allt. ISSA ska dessutom få tummen upp som försöker nå topparna. Keep on Rocking det blir bättre!

Band: ISSA ” Queen Of Broken Hearts”.

Förlag: Frontiers Music s.l.r.

Genre: Hårdrock.

Bästa låtar: Angels Calling och Queen Of Broken Hearts.

Betyg:

Mattias ”Mp3” Petré