Undrar fasen om inte Janina Jade är släkt med Dregen? Det låter som Dregens båda band litegrann. Lite Hellacopters där och lite Backyard Babies där. Slitiga svettiga bluesiga riff som får en känna att man sitter på Jills veranda dricker gin och tonic när man lyssnar på nya albumet!?

Man vill liksom höja volymen och bara skrika till grannarna jag har hittat min tjej! Det är ju så i den mansdominerande musikbranschen att tjejer får slå sig fram för att nå ända fram till scenkanten och strålkastarljuset.

Janina Jade har dessutom en gudomlig sandpapprad röst som passar så perfekt till den musik som presenteras. 10 jämna låtar inga dalar och kanske inga höga toppar totalt men det är bra. Mår bra av albumet det är liksom Jills veranda mixas med lite hårdrock, blues och country! Mår bra av detta album! Bra produktion jämna låtar och en Janina som får mig drömma om Bonnie Tyler igen!

Som sagt inget nytt under solen men älskar albumet ändå. Liksom ett album som man kan spela lite överallt oavsett humör, gäster och i lurarna på väg till jobbet en mörk novembermorgon!?

Så kvinnor ställ er upp på scenbarikarderna för vi vill ha mer girlpower inom rocken den är så manligt dominerande av olika skäl. Men Janina Jade visar att unga tjejer kan och våga möta rampljuset lika bra som vi män!

Tack för ett bra album och en bra produktion. Att Jennifer Batten som lirat med storheter som Michael Jackson och Jeff Beck Group gästar på Lead Guitar glädjer och visst säger vi att Janina är kvinnornas motsvarighet till Dregen!? Så ladda ner eller köp nya albumet. Ni blir icke besvikna det luktar som sagt både blues, hårdrock och country.

Band: Janina Jade ”Heart Of Rock N Roll”.

Förlag: GMR Music.

Genre: Hårdrock/Rock.

Release: 26/3 2021.

Bästa låtar: Heart Of Rock N Roll, Last Chance Saloon och Trouble.

Betyg:

Mattias P3 Petré.