Kickin Trump!? Nej här snackar vi ett amerikanskt band som nu släpper sitt tredje album! Bandet är Kickin Valentine och deras nya album ”The Revenge Of Rock”!

Med tanke på vad som varit de senaste åren på andra sidan Atlanten så sitter öppningsspåret ”Freak Show” träffsäkert i solar plexus! Vi snackar amerikansk rock som faktiskt luktar en hel del Back Yard Babies och Hellacopters! Har dom tjuvlyssnat på bland det bästa Sverige har att erbjuda i samma genre tro!?

Detta tredje album gör ingen besviken. Gillar man band som Guns N Roses och AC/DC samt tidigare nämnda svenska band är detta riktigt bra.

Gillar att albumet innehåller”bara” nio låtar. Ingen jäkla utfyllnadslåt här inte för att nån inte fått med sitt alster på albumet. Utan vi snackar nio bra riffiga låtar med hög klass här istället! Ett inferno av låtar som får mig att studsa upp och ner på golvet framför stereon och damma av luftgitarren igen! Det är inte illa så att säga!

Visst det är inget nytt under solen men det svänger, det är riffigt och framför allt! It Rocks Folks! Detta är ett perfekt album en måndagsmorgon på väg till jobbet på bussen eller i bilen för Kickin Valentina ”Kicks your ass” helt klart!

Detta amerikanska band visar med detta album att det är rak enkel rock and roll på riktigt! Det går rakt genom hjärtat och man liksom blir så där himla nöjd av den energi och spelglädje bandet ger oss genom hela albumet. Detta är riktigt bra även om det inte är helt perfekt men Kickin Valentina leverar riktigt bra till slut från start till mål! Rekommenderas What the fuck helt klart till alla som gillar denna stil av rock and roll all night!

Till sist: Hade älskat det band i mina tonår för när skolan och föräldrarna suger fett kommer vi höja näven och säga! I Wanna Rock Til The Top!
By The Way! Heart Tattoo är en fin vacker låt som lika gärna kunde vara en låt från John Mellencamp. Bara så bra!

Genre: Hårdrock.

Skivbolag: Mighty Music.

Release: 22/1 2021.

Bästa Låtar: Freak Show, Somebody New och Heart Tattoo.

Mattias ”Mp3” Petre.