MS Annabelle bildades 2015 och kom ut 2017 med debuten ”Annabelle” som bjöd oss på sju stycken låtar där hela fem låtar blev videoinspelade. Nya albumet som släpptes 22 april i vår är ett fullängdsalbum på 10 låtar. ”Heartbreaker” som är titel är full med låtar som passar sommarens alla aktiviteter och partyn!  Vi bjuds på melodiös rock kryddad med en salig blandning av rock, indie, pop och garagepunk över albumets alla tio låtar.  MS Annabelle får trots denna spretighet att leverera duktigt bra! Det är allt från hissmusik till att när hissdörrarna öppnas att man riskerar en fet jäkla smäll i ansiktet av nästa låt och sen ut i garaget med punken i släptåget mot ett popigt uttåg mot indiestuk på stranden till slut! 

”Heartbreaker” är en kryddad mix om den hade varit menyn på en restaurang.  Det är som  ett tacosbord nästan.  Det spelar ingen roll var du lägger på det blir bra oavsett vad som läggs upp på fatet för det finns nåt för alla att njuta av helt enkelt! Ett lyckat musikaliskt meny val eller arrangemang utav låtar som vi får på detta album.

MS Annabelle är ett intressant band där Johan Ericsson på sång, Jack Nykvist på bas, Mats Ericsson på trummor och Simon Westerdahl på gitarr levererar smakfullt med vass sång och bra harmonier i ett snyggt musikaliskt arr som är genomgående från första till sista låt på nya albumet ”Heartbreaker”. Killarna har gjort en väldigt bra musikalisk resa sen starten 2015 och bevisar det bra med sitt senaste musikaliska verk. 

Så tack för musiken och att sommaren fått en ny musikalisk gäst till min gård när grillen glöder som bäst precis som ”Heartbreker” är som glödande kol i sina bästa stunder både vid sol och regn och det är vi rätt nöjda  med eller hur!? Rock On Annabelle!

Band : MS Annabell ”Heartbreaker”.

Förlag: MS Annabelle.

Genre: Rock, Indie, Garagepunk, Energisk rock, Pop.

Release: 22/4 2023.

Bästa låtar: Heartbreaker, Always On The Run och Honey.

Betyg:

Mattias ”Mp3” Petré.

Foto: Lukas Meijer